Op 22 september vieren onze ouders, groot- en overgrootouders hun diamanten huwelijk. Hun kerkelijke huwelijk dan want de wettelijke datum was 7 september al. Een prachtige en heel bijzondere mijlpaal!

Bijna 70 jaar geleden leerden ze elkaar kennen en kregen verkering tijdens het schaatsen op het Peelkanaal aan het einde van de Noordstraat. Ze hebben beiden praktisch hun hele leven in Wilbertoord gewoond. Na 9 jaar trouwden ze en kregen 2 kinderen. Thij werkte altijd in de bouw maar had ook aardrijkskunde leraar kunnen worden: het was een wandelende landkaart en als we op zondag met de auto gingen rijden (dat deed je toen nog...) wist hij van vele plekken onderweg wat te vertellen. Marie werkte in de thuiszorg. Ze kan erg goed koken en doet dat heel graag. We hebben met de hele familie de meest uitgebreide etentjes gehad en altijd veeeel te veel! 

Tot 2001 woonden ze aan de Weth. Lindersstraat tegenover toenmalig café d’n Hoefslag en nadien op de Bosmier in een levensloopbestendige woning waar ze nog steeds wonen. Inmiddels wel 5 kleinkinderen rijker waar ze erg van genieten. Vaak stonden ze klaar om te helpen met oppassen, klussen of wat er maar nodig was. Het was nooit teveel. 

Een hele grote hobby was kamperen en ze hebben vele reizen gemaakt, met en ook zonder de caravan. Fotoalbums vol hebben ze en halen nog vaak herinneringen op zodat ze het weer een beetje opnieuw beleven... Heel lang hebben ze allebei met heel veel passie gezongen in het kerkkoor Laus Deo. Vele kilometers hebben ze ook gefietst en nu dat voor pap niet meer zelfstandig kan, zijn daar de vrijwilligsters Riet en Gonnie die heel wat uurtjes doorbrengen met hem op de duofiets of gaan wandelen. Zo fijn is dat! 

Zorgboerderij de Horst is ook een hele fijne plek om naar toe te gaan voor pap. De laatste 4 jaren is hun geluk zeker vergroot door de komst van 2 achterkleinkinderen en in november wordt het 3e kindje verwacht. Geweldig vinden ze die kleintjes en een geschenk om dat nog mee te mogen maken. Ouder worden brengt wel wat ongemakken met zich mee maar we hopen dat ze nog een fijne tijd samen mogen genieten van de kleine dingen van het leven. En nu staan wij met liefde en plezier voor hèn klaar!

Dikke knuffels van,

Karin, Henk, Ronny, Dini, Jeroen, Kristen, Wouter, Liz, Rens, Kim, Gijs, Selina, Amy, Finn, Sten en ...