Pieter Kessels (links) draagt Fiore geleidelijk over aan Henry Lamers (rechts).

Al bijna 10 jaar verzorgt Pieter Kessels samen met zijn vrouw Maria en team uitvaartleiders, uitvaartverzorgers en huishoudelijke staf uitvaarten bij Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis in Sint Hubert.

Pieter zal het komende jaar op een geleidelijke manier de leiding van Fiore overdragen aan Henry Lamers. Geboren en getogen in Katwijk, is Henry geen onbekende in het Land van Cuijk. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de uitvaartbranche in de regio Mill, om daarna als leidinggevende in de zorg zich te ontwikkelen. Via via kwamen de heren met elkaar in contact, dat heeft geleid tot de bedrijfsovername van Fiore door Henry. ‘De persoonlijke aandacht die Fiore geeft, spreekt mij enorm aan en dit zal dan ook na de overname gewaarborgd blijven’, aldus Henry. 

Persoonlijk kennismaken

Op Tweede Pinksterdag maandag 29 mei zet Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis in Sint Hubert de deuren open voor iedereen. Het intieme en stijlvolle afscheidshuis en de prachtige tuin zijn dan te bewonderen en verzorgen de mensen van Fiore graag een rondleiding. Tijdens de open dag zal Henry Lamers natuurlijk aanwezig zijn om persoonlijk kennis te maken met u. 

Betrokken tot ver na de laatste groet

Sinds 2014 is Fiore gevestigd in de voormalige pastorie in het hart van Sint Hubert. Tijdens de open dag verzorgt het team rondleidingen, waarbij u ook achter de schermen mag kijken en komt u alles te weten hoe Fiore een passende uitvaart verzorgt. Zo zult u ontdekken dat de huiselijke locatie ervoor zorgt dat er op een prettige manier en in een warme sfeer afscheid kan worden genomen van een dierbare.

Voor alle inwoners van het Land van Cuijk en in de aangrenzende provincies zoals Gelderland en Limburg, is Fiore de meest toegankelijke en betrokken uitvaartonderneming. Fiore verzorgt graag de gehele uitvaart. Van het overbrengen en verzorgen van de overledene, de (thuis)opbaring, het rouwbezoek, de rouwbrieven, de bloemen, de afscheidsceremonie tot de begrafenis of crematie en het samenzijn hierna. Vanaf de eerste melding tot ver na het definitieve afscheid zullen de mensen van Fiore u als nabestaanden adviseren en begeleiden in de sfeer en wensen van de overledene. Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis is betrokken tot ver na de laatste groet.

De open dag is op maandag 29 mei – Tweede Pinksterdag – van 10.00 tot 17.00 uur. Fiore Uitvaartzorg & Afscheidshuis is te vinden aan Kerkpad 17 in Sint Hubert. Meer informatie over Fiore vindt u op www.fioreuitvaartzorg.nl.