Op 14 mei helpt Muziekvereniging Amicitia om moeders in het zonnetje te zetten! Amicitia heeft als alternatief voor het donateursactie een concept bedacht waarbij u de vereniging steunt door het bestellen van één of meer Moederdag pakketten.

Met medewerking van onze lokale ondernemers hebben wij diverse pakketten samengesteld waaronder bier en wijn pakketten en een aspergepakket. 

U kunt kiezen uit maar liefst 4 pakketten: 

Pakket A : geschilde asperges voor €11,-,

Pakket B: Westmalle bierpakket voor €12,50 ( tip: ook geschikt als Vaderdag cadeau!) 

Pakket C: wijnpakket voor €19,50 bestaande uit twee exclusieve Spaanse wijnen Finca Munoz, 

Pakket D: asperge deluxe pakket voor €22,50 bestaande uit: 

  • geschilde asperges, 
  • 6 scharreleieren 
  • ambachtelijke aspergesaus 
  • frisse witte wijn: Alsace pinot blanc. 

De bestelling gaat eenvoudig en kan op twee manieren met de volgende stappen: 

Kies uw pakket(ten) van keuze. Betaal het pakket van uw keuze dmv het scannen van de QR code (of klik op deze link) en vul het bijbehorende bedrag in. Door het bedrag is uw pakketkeuze kenbaar gemaakt en uw rekeningnummer is uw afhaalbewijs. U kunt in dit geval maar 1 pakket per betaling bestellen. 

Of betaal uw pakket(ten) dmv een bank overboeking naar NL53 RABO 0126 9063 35 ten name van muziekvereniging Amicitia, noteer in het betalingskenmerk uw mobiele telefoonnummer en pakket keuze bijv.: “pakket A+B 06-12345678”

In beide gevallen is met uw betaling de bestelling automatisch definitief. De pakketten kunnen afgehaald worden bij het Bloasschuurke op 13 mei tussen 11.00 en 14.00. Twijfel niet te lang en plaats uw bestelling nu direct of tot uiterlijk 27 april. Heeft u vragen? Dan kunt u ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Steun onze club en bestel één van onze unieke moederdag pakketten! 

13 mei Jubilarissenconcert 

Op 13 mei organiseert Amicitia het Jubilarissenconcert, ter ere van alle jubilarissen van Langenboomse verenigingen, jubilerende echtparen en inwoners uit Langenboom die een bijzondere bijdrage of prestatie geleverd hebben. Uiteraard is iedereen welkom om op deze avond te komen genieten van een geweldig concert met een gevarieerd programma. Het concert is in de Wis en begint om 19.30 en de entree is gratis. Na afloop is er een afterparty in de Misse. We zien u graag op 13 mei!