Het Platform Toegankelijk Mill start binnenkort een campagne waarbij iedereen de stoepen, c.q. trottoirs mag schouwen. Deze campagne loopt van 3 t/m 24 juni. Je kunt dan in je eigen buurt kijken waar er iets mankeert, zodat je niet over de stoep kunt lopen, maar om moet lopen over de rijweg.

Foto’s

Guus Fonteijn, voorzitter van het platform zei onlangs: “Vanochtend heb ik in 30 minuten in Mill 15 verschillende foto’s van belemmeringen op trottoirs gemaakt. Daar kunnen we met z’n allen iets aan doen. We beginnen daarbij bij onszelf. Of we moeten toezien dat jong en oud letterlijk geblokkeerd wordt. Want ik heb het niet alleen over mensen met een beperking, dan wel met een rolstoel, maar ook over ouders met een kinderwagen. En uiteraard ook over onze oudere medemens. Als wij samen weten wat niet goed is, kan dat worden aangepakt en gehandhaafd”.

Informatie

Tijdens de campagne kunt u beschikken over een formulier dat u kunt invullen. Meer informatie vindt u op de website van het platform en uiteraard zullen wij u via deze weg blijven informeren.