Keukenbouwersplus is onlangs verhuisd van de Uilweg in Mill naar Dorpsstraat 35A in Langenboom, naar het voormalige pand van Verberk Glas- en schilderwerken. Op zaterdag 22 juli (van 10:00 tot 13:00 uur) opent Keukenbouwersplus de deuren voor het publiek.

Hoe het allemaal begon

Ruim twintig jaar geleden kwam Mark de Klein uit Mill op jonge leeftijd per toeval in het mooie keukenvak terecht. Hij zag al snel dat hij de projecten bedrijfsmatig en technisch beter kon uitvoeren dan zijn toenmalige werkgevers. Dat was de start van Keukenbouwersplus. Later sloot Ivonne van der Horst uit Langenboom zich als compagnon aan en samen staan ze als directie aan het roer van een succesvol bedrijf dat zich richt op keukenverbouwing en op keukenmontage. Met dertig keukenzaken als vaste partners zijn ze uitgegroeid tot de nummer 1 realisator van nieuwe keukens. Met dagelijks 45 mensen aan het werk realiseert Keukenbouwersplus bij honderden klanten per jaar de gedroomde keuken.

Onze klanten

Keukenbouwersplus is er speciaal voor mensen die een nieuwe keuken hebben gekocht. Dan komt Keukenbouwersplus in beeld. Het bedrijf heeft een aantal ambities hoog in het vaandel staan: werken binnen de begroting, werken volgens planning en een tevreden oplevering. De klant krijgt één aanspreekpunt die ervoor zorgt dat de impact van de verbouwing op het dagelijks leven mimimaal blijft. Deze projectleider is ook de spil tussen de klant, de keukenzaak (waar de klant de keuken heeft gekocht) en de vakmensen van Keukenbouwersplus. Met strakke regie op de geplande werkzaamheden zorgt Keukenbouwersplus ervoor dat ze een compacte doorlooptijd kan afspreken. 

De doorlooptijd van een verbouwing

Een verbouwing door Keukenbouwersplus duurt in bijna alle gevallen maximaal 15 dagen. In 15 dagen kant en klaar, opgeruimd en wel. Van demontage van de oude keuken naar een nieuw droomplaatje. Dat kan Keukenbouwersplus waarmaken doordat alle technische experts in eigen huis zijn en op die manier volledige regie op de planning kan worden uitgeoefend.  

Het draait allemaal om een goede voorbereiding. Bij Keukenbouwersplus begint dat met een projectbespreking bij de klant thuis. De projectleider bespreekt de verbouwing en geeft deskundig advies over de doorlooptijd, de kosten en de (on)mogelijkheden. Met deze persoonlijke aanpak leert de projectleider de wensen goed kennen en leert de klant het bedrijf goed kennen. Vanaf dag 1 weet de klant met wie ze te maken hebben. Dat werkt wel zo prettig en handig. 

Steeds vaker meteen verduurzamen

Klanten kiezen er vaak voor om een nieuwe keuken te combineren met andere werkzaamheden. Zo wordt bijvoorbeeld door Keukenbouwersplus meteen de woonkamer aangepakt. 

Een nieuwe ontwikkeling is dat steeds meer mensen tegelijk willen verduurzamen: De meterkast wordt toch aangepast voor inductie-koken dus ook meteen voor zonnepanelen. Of als de oude keuken er toch uit wordt gehaald is dat een ideaal moment om de vloer te isoleren, vloerverwarming te leggen en een warmtepomp te installeren. Alles door de mensen van Keukenbouwersplus.

Dankzij de keukenverbouwing realiseren deze mensen dus niet alleen een droomkeuken maar ook meteen warme voeten en een lagere energierekening. Slim bezig!

Klaar voor de toekomst

Met de stap naar een nieuw kantoorpand is Keukenbouwersplus klaar voor de toekomst. Heeft u interesse een kijkje te nemen? Zaterdag 22 juli is het nieuwe kantoorpand geopend van 10:00 tot 13:00 uur. U bent van harte welkom.