Elke vrijdag is De Huiskamer te vinden in de Wester. U kunt hier naar toe gaan om anderen te ontmoeten, gezellig bij te kletsen, een kaartje te leggen, een spelletje te spelen of creatief bezig te zijn.

Dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee met iets lekkers en met gemotiveerde vrijwilligers ter begeleiding.

Kom gerust vrijblijvend op vrijdag binnenlopen. We zijn geopend van 10.00 - 16.00 uur. Een bezoek aan De Huiskamer is gratis. U betaalt alleen voor de koffie en/of thee.

Regelmatig wordt er een lunch georganiseerd bij de Wester en binnenkort wordt het vouwen van een vaas of theepot georganiseerd. Zoals u van De Huiskamer gewend bent zullen de aankondigingen hiervoor in de Neije krant komen te staan, samen met de informatie hoe u zich in kunt aanmelden voor deze activiteiten.

Jeu des boules is ook mogelijk op deze dagen. De Jeu des boules banen liggen bij de Wester en dus dicht bij u in de buurt. Heeft u zelf geen speelballen? Geen probleem, de Huiskamer staat voor u klaar. Kom, wie is de eerste speler met een partner? Aanmelden kan op de burendag.

Sociom biedt dagbesteding in een huislijke sfeer aan waar gezelligheid voorop staat. Er is een afwisselend programma waarbij er zowel binnen als buiten activiteiten aangeboden worden. Zowel creatief bezig zijn, kleine uitstapjes maken en bewegen, van alles is mogelijk! 

De dagbesteding van Sociom is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Een sociaal werker en vrijwilligers van Sociom begeleiden de activiteiten. Deelnemen kan met een WMO of WLZ indicatie. Heeft u (nog) geen indicatie? Ook dan kunt u gerust binnen lopen voor meer informatie of bel ons via telefoonnummer 06-30640423.

Dagbesteding Sociom en De Huiskamer zouden het leuk vinden om u op Burendag, zaterdag 23 sept, te treffen. U bent van 12:30 t/m 16:00 van harte welkom bij De Wester aan de Havikstraat 1 in Mill. De burendag is voor iedereen in Mill en de toegang is gratis.