Lotgenoten gezocht: Ik heb de ziekte MS en ben op zoek naar lotgenoten om samen te praten over wat ons samen verbind. Mijn telefoonnummer is 06 41 09 82 74. Als jou dit aanspreekt hoor ik graag van jou.

Gezocht: Gezellige Carnavalsgroep uit Mill is op zoek naar een stalling voor een carnavalswagen (ongeveer 50 m2). Tel. 06 12 09 12 02.

Te huur/pacht gezocht: Voor 13 pony's en 2 schaapjes, weiland (ca.1,5-2 ha) + (deel van) schuur of stalling + weidegang. Ik draag zelf de zorg voor de dieren en kan indien nodig ook onderhoud van de locatie zelf doen. Mijn zoekgebied is nabije omgeving mill. Heb of weet je een fijn plekje? Ik ben te bereiken op 06 52 68 08 05.

Gezocht mensen die met mij munten, biljetten of postzegels willen ruilen. Ik woon in Sint Hubert. Tel. 06 22 92 94 79.
 
Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..