December 11 én 12 Toneelvoorstelling in Cuijk: Je kunt me gerust een geheim vertellen?

Het is een hoopvolle theatervoorstelling over dementie. Deze voorstelling wordt aangeboden door Gemeente Land van Cuijk, voor alle inwoners, vrijwilligers en professionele organisaties die met dementie te maken hebben.  

Een moeder raakt haar kompas kwijt én haar streken. Een kind heeft de gebruiksaanwijzing niet en gaat op zoek. In de mist, in de hilariteit, in het verdriet en in de wanhoop soms. Ook in een tijdmachine. Daar vinden ze elkaar. En komen ze dichter bij elkaar dan ooit...

Je kunt me gerust een geheim vertellen is geschreven door regisseur Madeleine Matzer en gespeeld door Juul Vrijdag, muzikaal wordt het ondersteund door Helge Slikker. 

Door de toegenomen welvaart leven we langer en blijven we ook langer gezond. Geweldig natuurlijk, maar dat ouder worden brengt ook een aantal uitdagingen met zich mee. Zoals bijvoorbeeld dementie. Wat gebeurt er als de relatie tussen een ouder en een kind langzaam maar zeker ontmanteld wordt.

* ma 11 december 2023 |15.00 uur | Kleine Zaal
* di 12 december 2023 | 19.30 uur | Kleine Zaal
* Kosten 5,00 euro incl. consumptie

Kaartjes bestellen?

Voor maandag: https://schouwburgcuijk.nl/voorstellingen/je-kunt-me-gerust-een-geheim-vertellen/79741
Voor dinsdag: https://schouwburgcuijk.nl/voorstellingen/je-kunt-me-gerust-een-geheim-vertellen/79743

Zéér de moeite waard!!

4 januari Nieuwjaarsborrel

Op 4 januari bent u van harte welkom om tijdens d'n Inloop van 13.30 uur tot 16.00 uur goede wensen met elkaar uit te wisselen. Op deze altijd gezellige nieuwjaarsborrel is iedereen van harte welkom in De Wis.