Clubs en verenigingen kunnen zich tot uiterlijk morgen, vrijdag 16 februari aanmelden om deel te nemen aan de Verenigingsactie bij Albert Heijn van de Ven aan de Markt in Mill.

“Als Albert Heijn sponsoren we al heel wat clubs en verenigingen,” vertelt Bram van de Ven van de AH in Mill. “Dit via onder andere shirtssponsoring of bijvoorbeeld korting op producten uit onze winkel. Maar via deze Verenigingsactie kunnen onze klanten bepalen wie er een bijdrage krijgt uit het extra beschikbare budget wat we nu beschikbaar hebben gesteld.” 

Want tijdens deze Verenigingsactie krijgen klanten van Albert Heijn van de Ven in Mill bij besteding van een bepaald bedrag een muntje en dit muntje kan men in de koker gooien van de club of vereniging die men wil sponsoren. “Het totale bedrag van 15.000,- euro zal verdeeld worden onder de deelnemende clubs gerelateerd aan het aantal muntjes wat men van onze klanten gedurende deze Verenigingsactie heeft gekregen.”

Er is een maximumaantal clubs, verenigingen en stichtingen wat deel kan nemen aan deze Verenigingsactie. Vandaar dat het belangrijk is bij de aanmelding duidelijk te omschrijven wat het bestedingsdoel is van het bedrag wat men eventueel krijgt. Deze bestedingsdoelen zullen ook gebruikt worden om klanten te informeren, zodat zij kunnen bepalen welke deelnemende vereniging zij hun muntjes en daarmee een deel van het beschikbare budget gunnen.

Belangstellende clubs, verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden tot uiterlijk vrijdag 16 februari. Dit door een mailtje met omschrijving van het bestedingsdoel, contactgegevens en rekeningnummer te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..