Te Koop: Vouwwagen Alpenkreuzer Allure Bouwjaar 1988. Nog in prima staat. Met kantelbeugels en diverse accessoires. tel. 06 57 33 91 48.

Wij zijn op zoek naar een schoonmaak hulp, dag(en) en tijden in overleg. Voor meer info even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen naar 0683337271 dan nemen we contact met je op. Locatie is tussen Mill en Beers.

Lieve oppas gezocht die 2 werkdagen in de week op mijn 2 teckeltjes met verlatingsangst bij mij in Langenboom wil passen in hun eigen woning en tuin. Ik zoek iemand voor de dinsdagen van 8-17 uur, de andere werkdag kan in overleg en hoeft ook niet iedere week dezelfde dag te zijn. Uiteraard tegen een redelijke vergoeding! Ook is het mogelijk dat ik u ophaal en wegbreng mocht vervoer een probleem zijn. Interesse? Ik ben te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0683708721.

Weide gezocht voor het inscharen van enkele paarden. Ik ben opzoek in de omgeving van Mill naar ca.1 tot 2 ha weidegrond voor het inscharen van enkele paarden. Weide dient bij voorkeur te beschikken over water, elektriciteit en eventueel (schuil) stal. Indien dit niet aanwezig is, aarzel niet om toch te reageren. 
Ik zie uw reactie graag tegemoet. Tel. 06 - 22 44 68 43.

Gezocht: Na 22 jaar gaat mijn schoonmaak hulp het wat rustiger aan doen, dus ben ik op zoek naar een zelfstandig werkende schoonmaak hulp voor 4 uur om de 2 weken in Mill. Dag en/of tijd in overleg, bij interesse graag een reactie: 06 135 80 620.

Ik zoek een hulp om mij te helpen ons huis in het centrum van Mill schoon te houden. Door gezondheid probleempjes kan ik het zelf niet meer. Wie kan er minimaal 3 uurtjes per 2 weken ? Dag en tijd is bespreekbaar. tel. 06-38220116.

Gevraagd: zelfstandig werkende schoonmaakhulp voor 4 uur per week in het buitengebied van Mill. Bij voorkeur op een woensdag of donderdag. Heeft u interesse? Bel of app naar 06 132 55 907.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..