Meer verdienen/per uur dan voor vakken vullen of snackbarwerk? Tevens belangrijke vaardigheid opdoen voor als je alleen gaat wonen? Interieurverzorgmens (V/M/…) gezocht, 3 uur week. Interesse? Mail me: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Gevraagd, nieuw baasje voor mijn cavia Puk, Ze woont al een tijdje bij mij, maar omdat ik ook een hond heb merk ik dat de hond té veel reageert op mijn cavia. Met pijn in mijn hart heb ik besloten om een nieuw baasje voor Puk te zoeken. Want vind dat ze ook haar liefde en aandacht mag krijgen. Je mag Puk en haar caviabak, huisje, voer etc gratis meenemen.
Wil je meer weten bel me dan 06 23 00 02 91.

Met spoed zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulp in Mill. Tel. 06 42 35 06 29.

Wegens tijdelijk verblijf in het buitenland is onze half vrijstaande woonboerderij in Wilbertoord te huur voor 1 jaar. Info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop in Wilbertoord Gazelle damesfiets met ondersteuning, prijs n.o.t.k., compleet logeerbed 1 persoons, kosten 75,- euro. Tel. 0485 47 86 30.
 
In mei knutselen met Meccano bouwdozen in het Museum voor Techniek in Langenboom. Uitdaging voor alle Leeftijden! Jij komt toch ook samen met je vrienden of vriendinnen?
Bel voor meer informatie met Egbert van Doren 06 30 83 97 92 Dorpsstraat 27 Langenboom.

Gezocht: hulp in de huishouding voor 3 uur per week. Bij voorkeur op donderdag- of vrijdagochtend. Mill. Heeft u interesse? Bel of app naar 06 11 24 37 33.
 
Te Koop: Vouwwagen Alpenkreuzer Allure Bouwjaar 1988. Nog in prima staat. Met kantelbeugels en diverse accessoires. tel. 06 57 33 91 48.

Wij zijn op zoek naar een schoonmaak hulp, dag(en) en tijden in overleg. Voor meer info even mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of appen naar 0683337271 dan nemen we contact met je op. Locatie is tussen Mill en Beers.

Gezocht: Na 22 jaar gaat mijn schoonmaak hulp het wat rustiger aan doen, dus ben ik op zoek naar een zelfstandig werkende schoonmaak hulp voor 4 uur om de 2 weken in Mill. Dag en/of tijd in overleg, bij interesse graag een reactie: 06 135 80 620.

Een duofiets (voor minder valide mensen die zelfstandig niet meer kunnen fietsen) is te huur bij de Wester. De kosten zijn € 5 voor een dagdeel en €7,50 voor de hele dag. Na een (verplichte) instructie en een akkoord over gebruik kan men de fiets bij de Wester reserveren. Het is ook mogelijk om met 4 mensen te gaan fietsen als de Duofiets bij de Aldenhorst ook vrij is. Informeer naar de mogelijkheden en/of reserveer hiervoor tijdig. Reserveren kan via www.dewestermill.nl/agenda.htm of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

SwomWensBus oftewel BoodschappenPlusBus voor individuele en/of groepsritten. Neem voor reserveren of informatie contact op met de coördinator via 06-83329484.

Gratis Prikbord

Particulieren kunnen gratis een berichtje plaatsen op het Prikbord in De Neije Krant. Ook op inmill.nl publiceren we deze berichten. Dit is gratis, maar bij resultaat is een vrijwillige bijdrage aan Stichting Huis aan Huiskrant (voormalige) Gemeente Mill en Sint Hubert uiteraard van harte welkom op rekeningnummer: NL94RABO0175233810

Commerciële prikbordberichten plaatsen we tegen een vergoeding. Informeer naar de kosten en stuur uw prikbordberichten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..