Omroep Land van Cuijk kondigt met trots de lancering van de gloednieuwe mobiele applicatie aan, waarmee de omroep nóg dichter bij is dan je denkt!

De app is nu beschikbaar in zowel de Google Play Store als de Apple App Store. Deze innovatieve app biedt gebruikers een directe toegang tot het laatste nieuws uit het Land van Cuijk, inclusief real-time pushberichten bij belangrijk nieuws. Uiteraard kun je via de app ook live de televisie- en radio-uitzendingen volgen.

Ontvang het laatste nieuws direct op uw smartphone

Met de Omroep Land van Cuijk app blijven gebruikers altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio. De app biedt een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface, waardoor nieuwsartikelen, video’s en live-uitzendingen eenvoudig toegankelijk zijn. Of het nu gaat om lokale gebeurtenissen, sport, cultuur of politiek, de app zorgt ervoor dat gebruikers niets missen.

Breaking news meldingen

Een van de unieke kenmerken van de Omroep Land van Cuijk app is de mogelijkheid om pushberichten te ontvangen bij breaking news. Hierdoor worden gebruikers onmiddellijk geïnformeerd bij belangrijke ontwikkelingen in het Land van Cuijk, zodat zij altijd up-to-date blijven, waar ze ook zijn.

Download nu en mis niets meer!

De Omroep Land van Cuijk app is gratis te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store. Bezoek de onderstaande links om de app direct te installeren:

Download voor Android

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.omroeplvc.nieuwsapp

Download voor iOS

https://apps.apple.com/us/app/omroep-land-van-cuijk/id6503001368

Je kunt ook vanaf de speciale downloadpagina de app op je telefoon of tablet downloaden: www.omroeplvc.nl/app of scan onderstaande QR code.

Over Omroep Land van Cuijk

Omroep Land van Cuijk is de lokale omroep die zich richt op het informeren en vermaken van de inwoners van het Land van Cuijk. Met een breed scala aan programma’s, nieuwsuitzendingen en live evenementen, biedt de omroep een platform voor alle inwoners van de regio.

Voor meer informatie, bezoek onze website op www.omroeplvc.nl.