Rens Hubers ontmoet 'Tegenliggers' tijdens zijn wandelingen en fietstochten. Hij maakt een praatje met hen en zet ze op de foto. Wie zijn die tegenliggers? Dat is regelmatig te zien in deze rubriek.

Theo (68) is opgegroeid in Beers en vertrok op zijn 26e naar Wilbertoord waar hij trouwde met Marij Selten. Theo en Marij kregen samen dochter Kim (34) die nu in Wanroij woont.

Helaas is Marij zo’n 8 jaar geleden overleden.

Theo heeft het grootste deel van zijn werkzame leven gewerkt in de keukens van de verzorgingshuizen van wat nu Pantein heet. “Ik ben op 1 januari 1983 begonnen in de keuken van Paus Johannes Hove in Mill, het huidige Aldenhorst. Daar heb ik 22 jaar gewerkt. Later ben ik ook nog in Gennep en bij Madeleine in Boxmeer werkzaam geweest.”

Theo is 25 jaar lid geweest van de Handboogschutterij LEW in Wanroij en dat vond hij prachtig. “Wegens fysieke klachten werd het schieten voor mij helaas te zwaar dus moest ik daarmee stoppen”, zegt hij. 

Sinds enkele jaren is Theo met pensioen en is hij verhuisd naar Mill waar hij in de Molenstraat nu samenwoont met José van Oijen. “En José is sinds kort ook met pensioen dus nu kunnen we samen lekker genieten en erop uit. We houden allebei van wandelen, fietsen en gezelligheid dus dat komt wel goed”, lacht Theo en loopt met de hondjes de Nieuwenhofweg op.

Rens Hubers