Elk weekend valt De Neije Krant in de bus in Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord. Maar in de weekenden van vrijdag 2 en vrijdag 9 augustus is dit niet het geval.

In verband met de vakantieperiode vervalt er dan 2 keer een uitgave van deze lokale huis aan huiskrant. Maar verder kunt u de gehele zomer, zoals gebruikelijk elk weekend een Neije Krant verwachten.

Wilt u ook iets publiceren in De Neije krant? Zorg dan dat redactionele berichten (in word) met eventueel een foto in JPG formaat (niet in word plakken) voor dinsdagavond 18.00 uur op de redactie binnen is. Mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Niet commerciële berichten die een lokale binding hebben met Mill, Langenboom, Sint Hubert en of Wilbertoord nemen we gratis mee in De Neije Krant en worden ook geplaatst op de website www.inmill.nl. Adverteren of commerciële artikelen, advertorials en of webvertorials plaatsen kan uiteraard ook, check daarvoor de gunstige tarieven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer weten over De Neije Krant of deze gedrukte versie digitaal lezen? www.deneijekrant.nl