Op zaterdag 20 februari geeft wethouder Jos van den Boogaart bij het gemeentehuis in Mill het startschot voor de start van de LVCNET vraagbundelcampagne.

In het Land van Cuijk hebben we een probleem. Met internet. Ten minste, als de situatie blijft zoals hij nu is. De huidige (koperen) kabels kunnen het dataverkeer nu nog aan, maar over een paar jaar zeker niet meer. Deze regio is vanwege de grote verspreiding van kleine dorpen namelijk niet interessant voor providers. Behalve als we onze krachten bundelen en samen gaan voor glasvezel.
Nu is de tijd om in actie te komen. Want als we nu niets doen, zal deze er in regio nooit glasvezel komen. Gelukkig is er een oplossing. Als een groot deel van de huishoudens in het Land van Cuijk kiest voor glasvezel, zal het ook daadwerkelijk aangelegd worden. LVCNet maakt zich er hard voor om dat samen met de inwoners van deze regio te bereiken.

De wethouder geeft zaterdag 20 februari om 14.00 uur bij het gemeentehuis in Mill het startschot. Daarmee start de voorlichtings- en vraagbundelcampagne om alle inwoners te voorzien van de juiste informatie. Binnenkort ontvangen alle inwoners het glasvezelmagazine. In elk dorp richten ambassadeurs een informatiepunt in en organiseren een informatieavond.
A.s. zaterdag bij het startschot is iedereen van harte welkom. Elke bezoeker ontvangt een leuke attentie.