Willy Pennings

Op 15 maart 1976 begon Willy Pennings uit Sint Hubert als 19 jarige jonge man te werken bij Mill Panel in Mill. Hij begon net als iedereen in de productie en met de jaren groeide hij door, hij is zelfs productieleider geworden.

Willy heeft zich zo ingezet voor het bedrijf zodat hij onmisbaar is geworden. Willy beter bekend als Wiel op de werkvloer houdt niet van te laat komen, zijn eigen wekker loopt ook elke ochtend af om 04.30 en om 05.10 gaat hij richting het werk tot 16.00 en zo 5 dagen in de week, soms zelfs op de zaterdag ook nog. Willy is niet te missen voor het bedrijf, want wanneer hij thuis is is hij nog altijd te bereiken door al het personeel en Willy weet dan precies wat er moet gebeuren en waar alles staan.

Maar 15 maart 2016 is toch wel een bijzondere dag, Willy is nu 40 jaar werkzaam voor het bedrijf Mill Panel en doet het tot op de dag van vandaag nog steeds met alle plezier. Dit is natuurlijk iets wat niet veel meer gebeurt en willen hem daarom toch in het zonnetje zetten om dit stukje in De Neije Krant te schrijven. 

Willy hartelijk gefeliciteerd met je 40 jarig jubileum. 

Conchita, Naomi, Kevin, Nicol en Wiebo