In winkels en gemeenschapshuizen heeft LVCNET zogenaamde GIP’s ingericht. Deze Glasvezel Informatie Punten helpen je verder bij vragen. Als je in de week van 4 t/m 10 april je inschrijving voor LVCNET bij een GIP inlevert, maak je kans op een rondvlucht in een vliegtuig boven het Land van Cuijk.

GIP

Het Land van Cuijk heeft 32 dorpen en één stad. LVCNET is de enige partij in deze regio die zich hard maakt voor een glasvezelnetwerk voor zowel de kernen als in het buitengebied en bedrijventerreinen. LVCNET informeert de burgers door samenwerking met ambassadeurs. Zij zetten zich in om hun buurt- en dorpsgenoten te informeren over glasvezel. Naast het organiseren van informatie- en inschrijfavonden hebben de ambassadeurs de GIP’s ingericht en houden zij daar een wekelijks spreekuur. Als actie dingt u met het inleveren van het inschrijfformulier mee naar een gratis rondvlucht.

Doe mee

Op www.lvcnet.nl en in het glasvezelmagazine (ook te lezen via www.lvcnet.nl) vindt je meer informatie over de providers. Samen kunnen we zorgen voor supersnel internet in het hele Land van Cuijk. Het enige dat je hoeft te doen is een abonnement afsluiten bij één van de providers die glasvezel in het Land van Cuijk aanbieden. Lever de inschrijving bij een GIP in en ding mee naar de rondvlucht boven het Land van Cuijk. Je kunt de inschrijving inleveren tijdens de openingstijden van de accommodatie. Kijk voor de aanwezigheid van een ambassadeur voor de openingstijden van de GIP op www.lvcnet.nl/informatie.

Het is nu tijd om in actie te komen. Want als we nu niets doen, zal er in deze regio nooit een gebiedsdekkend glasvezelnetwerk komen. Doe mee! Met glasvezel bent u écht klaar voor de toekomst.