Vanaf 1 mei heeft Chuths haar nieuwe vestiging in Mill, bij Fitland XL, geopend. Bij Chuths kunt u terecht voor verschillende behandelmethodes voor velerlei aandoeningen en klachten. De behandelmethodes zijn voornamelijk gebaseerd op Traditionele Chinese Geneeskunde, en worden uitgevoerd door zowel Europese als Chinese specialisten.

De Chinese geneeskunde is erop gericht de gezondheid van binnenuit te versterken en herstel van balans in het lichaam en de geest te bewerkstelligen wat zal leiden tot een langdurig positief resultaat. Dit kan uitstekend worden toegepast in combinatie met de westerse geneeskunde; het genezingsproces wordt versneld en de pijn verlicht.

Patiënten met een aanvullende ziektekostenverzekering voor behandelingen zoals acupunctuur en voetreflex therapie ontvangen een vergoeding voor de behandelingen.

Acupunctuur is de meest bekende techniek van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Met acupunctuur laat de arts onze energie goed en in balans door het lichaam stromen waardoor vele aandoeningen kunnen worden behandeld. Acupunctuur kan worden toegepast bij o.a. stress, hoofdpijn, overgangsklachten, gewrichtspijn, reuma, fybromyalgie, osteoporose, huidproblemen, allergieën, hooikoorts, verzwakte weerstand, hoge bloeddruk, problemen met het geheugen, darmproblemen en ga zo maar door.

Hebt u last van stijve spieren, vermoeide armen, benen of rug door sporten dan is het tijd voor onze sportmassage van 1 uur . Een sportmassage na een sportprestatie helpt ter ontspanning, om te herstellen en om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen. Bij inlevering van de advertentie uit De Neije Krant van 3 mei 2016 krijgt u € 5,- korting op de prijs van € 45,-. Deze aanbieding geldt gedurende de maand mei.

U kunt bij ons ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage van 1 uur. Ook in geval van rugpijn, een zere nek, spierpijn of andere klachten kan dit verlichting bieden. Bij inlevering van de eerder genoemde advertentie in De Neije Krant van deze week krijgt u € 5,- korting op de prijs van € 35,-. Deze aanbieding geldt gedurende de maand mei.

Als we onze voeten bekijken, dan kunnen we die in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op en in onze voeten. We kunnen dus klachten over en in het hele lichaam behandelen met voetreflex therapie. Alle klachten die met acupunctuur kunnen worden behandeld, kunnen ook middels voetreflex therapie worden behandeld.

Chinese kruiden zijn in het Westen veel minder bekend dan acupunctuur of massage, terwijl de mogelijkheden veelvuldig zijn. Chinese kruiden kunnen bij zeer uiteenlopende klachten een fantastisch resultaat geven. Al jarenlang zijn onze artsen experts op het gebied van het samenstellen van kruidentincturen voor specifieke aandoeningen. Deze tincturen pakken zowel de klacht als de oorzaak aan, zodat de klacht in principe niet terugkeert en kunnen eenvoudig met water worden ingenomen. Chinese kruidentherapie kan als op zichzelf staande behandelmethode voor velerlei aandoeningen worden toegepast, maar kan ook uitstekend in combinatie met acupunctuur en/of massage worden toegepast, waardoor de verschillende behandelmethodes elkaar perfect aanvullen en versterken.

Zhineng Qi Gong en Tai Qi zijn efficiënte Chinese bewegingsvormen die het lichaam met rustige, simpele bewegingen losmaken en ontspannen. Hierdoor worden goede resultaten bereikt voor wat betreft ontspanning van lichaam en geest, het werkt preventief bij gezondheidsklachten en geeft veerkracht bij het omgaan met stress. In combinatie met acupunctuur en massage bevordert het herstel na ziekte. 

De speciale Tai Chi voor kinderen biedt een leuke en uitdagende bezigheid met zeer positieve effecten voor hun energie, concentratie en focus. 

Loop gerust eens binnen voor een vrijblijvend en gratis advies over de mogelijkheden. Hoogveldseweg 1, hoofdingang Fitland XL, Mill. Tel: 06 - 21 21 20 78, mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zie ook onze advertentie in De Neije Krant van deze week voor de kortingsbon voor 1 uur sport- of ontspanningsmassage.