Voor de uitbreiding van de wijkraad zoeken wij enthousiaste buurtbewoners. Ben jij iemand die zich wil inzetten voor zijn of haar buurt. En wil je samen met ons werken aan een nog mooier stukje Mill-West? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De wijkraad zet zich voor en met bewoners in om de wijk nog mooier, nog leuker en bovenal leefbaar te houden. Niet alleen het ‘oude bekende Plan West’ maar de wijkraad omvat ook buurten beter bekend als De Meeren, De Meerheide en De Gagel.

Het doel van de wijkraad is haar bewoners trots te laten zijn op de buurt waarin zij wonen. Waarbij ze zelf een steentje kunnen bijdragen, en belangrijker nog zelf inspraak in hebben.
Initiatieven waarin hierin te denken valt zijn buurtpreventie, buurtkrach (gebundelde energie inkoop), zorg en leefbaarheid uit te breiden, kwaliteit van de woningvoorraad verbeteren, verkeersproblematiek, ga zo maar door. Mooie voorbeelden die de wijkraad al heeft bereikt met behulp van de bewoners zijn De Huiskamer in De Wester, een speeltuin aan de Leeuwerikstraat, maar ook is er actieve betrokkenheid rondom problematiek voor zwerfvuil en wat hier aan gedaan kan worden.

Meer informatie kun je vinden op www.wijkraadmillwest.nl of op onze Facbookpagina. Als je interesse hebt om een rol binnen de wijkraad te bekleden kun je je gegevens mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan spoedig contact met je opnemen. We hopen snel van je te horen!