In november 2014 is het Ondernemers Collectief Mill (OCMill) officieel van start gegaan. OCMill is de opvolger van de Ondernemers Vereniging Mill (OVM).

Al zo’n anderhalf jaar liepen de voorbereidingen voor deze koerswijziging. Gesprekken met de gemeente, een onderzoek onder ondernemers en reacties van consumenten maakten duidelijk dat een andere aanpak en uitstraling nodig was. Vandaar dat er een plan werd opgesteld waarbij men binnen 3 jaar een aantal zaken wilde realiseren. Om te zien of men nu halverwege deze periode op de juiste koers zit, loopt er op dit moment een enquête onder OCMill leden. Hieruit blijkt nu al dat veel ondernemers erg enthousiast zijn over de werkwijze en aanpak van het Ondernemers Collectief Mill.

Dat de aanpak van het Ondernemers Collectief Mill succesvol is blijkt ook uit de groei van ondernemers die zich aansluiten bij OCMill. De teller staat op bijna 100 leden. Een mooie opsteker voor het OCMill bestuur wat bestaat uit Voorzitter René Schipperheijn, Secretaris Paul vd Dries, Penningmeester Erik van Kessel en de bestuursleden Nancy Ruwiel, Bart Hermanussen, Martijn vd Sande en Ralf Berends. Naast het bestuur zijn er ook diverse werkgroepen actief om zaken op te zetten en te organiseren.

Wilt u zich als ondernemer ook aansluiten bij OCMill?

Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485 - 32 56 34. Meer informatie is ook te vinden op www.ocmill.nl of like de Facebookpagina van OCMill.