Bij de Lokale Omroep Mill hoort u vanaf zondag 4 september een nieuw radioprogramma met de naam Ridderspoor. Dit programma zal elke zondagochtend tussen 09.00 uur en 10.00 uur worden uitgezonden.

In Ridderspoor praten Herman van Gaal en Corné Kremers elke uitzending met een inwoner uit de gemeente Mill en Sint Hubert die ooit een Koninklijke onderscheiding heeft ontvangen. Waarom kreeg men deze onderscheiding, waat deed men zoal, had men deze Koninklijke onderscheiding aan zien komen en wat doet men tegenwoordig zoal. In dit programma volgen Herman van Gaal en Corné Kremers dus het spoor van de ridder, vandaar de naam Ridderspoor. De techniek van dit radioprogramma is in handen van Thijs van den Heuvel.

Bijzondere aflevering

De eerste uitzending van Ridderspoor op zondag 4 september is om 09.00 uur direct een bijzondere aflevering. Want in dat programma zijn Herman van Gaal en Corné Kremers namelijk zelf te gast. Alle 2 de heren ontvingen al ooit een Koninklijke onderscheiding. Hierover zullen zij in Ridderspoor elkaar bevragen waarbij men het spoor zal volgen tot aan het moment dat het de majesteit behaagde ze te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Uitzending

Ridderspoor is elke zondagochtend tussen 09.00 uur en 10.00 uur te beluisteren. De zaterdag daarna wordt het programma herhaald om 09.00 uur. Ook is het de hele week via uitzending gemist op de website van de Lokale Omroep Mill terug te luisteren.

Frequenties

L.O.M. radio is in de hele regio te ontvangen op FM 107.3 in de vrije ether, op de kabel via Ziggo op FM 87.5 en wereldwijd ook via luister live op www.lokaleomroepmill.nl.