In het vierde seizoen van het BNN TV-programma Baby te huur worden vier jonge stelletjes klaargestoomd voor 't volwassen leven. Hoe vinden ze het om samen te wonen? Hoe is 't om zwanger te zijn?

En: hoe voed je samen een kind op? Vanaf 25 oktober is het programma 8 dinsdagavonden om 20.30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

De in Zeeland geboren en in Langenboom getogen Justin Arnts (mei 1993) is samen met zijn vriend Brian Geskus een van de stelletjes in Baby te huur. “Wij wonen en studeren in Amsterdam,” vertelt Justin. “Alle 2 studeren we media, informatie en communicatie, Brian doet de kant van marketing, reclame en communicatie. Een vriend van ons had de redactie van Baby te huur getipt dat wij mogelijk wel zin hadden om aan dat programma mee te doen. Via Facebook werden we benaderd en omdat we wel positief waren over het programma en het ons wel leuk leek, zijn we uitgenodigd voor een casting.”

Al snel bleken Justin en Brian geschikt om aan Baby te huur mee te doen. “Wij hebben wel een kinderwens en dit was een mooie manier om te zien of we ook echt geschikt zijn voor het ouderschap.” In de acht afleveringen zijn de vier stelletjes namelijk verantwoordelijk voor de (tijdelijke) opvoeding van een kind. Ze krijgen respectievelijk een baby, een kleuter, een pre-tiener én een puber te logeren. Dit gebeurt onder permanente en persoonlijke begeleiding van een echte nanny. “En wat we geleerd hebben? Nou dat we zeker ooit kinderen willen, maar dan wel pas over een jaar of tien. Want het is wel echt een inbreuk op je leven.”