VSBfonds kent € 10.000,- toe aan Gemeenschapshuis De Jachthoorn voor de aanschaf van nieuwe meubels bij de renovatie van de ontmoetingsruimte.

VSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij voor sociale initiatieven die meedoen als doel hebben, Kunst & Cultuur voor plannen waardoor meer mensen kunnen genieten van kunst en cultureel erfgoed en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen. Het fonds steunt projecten met geld, kennis, ervaring en een professioneel netwerk.

Gemeenschapshuis De Jachthoorn is al bijna 40 jaar dé ontmoetingsplaats voor jong en oud in Sint Hubert. Een mooie plek waar je terecht kunt om te sporten, te vergaderen, een mooi evenement kunt organiseren, een potje kunt biljarten, bloedprikken, creatief bezig kunt zijn, een kaartje kunt leggen en natuurlijk kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.

Inmiddels voldoet de keuken niet meer aan de eisen van deze tijd en is de ontmoetingsruimte aan een renovatie toe waarbij de meubels ook aan vervanging toe zijn. Het bestuur van De Jachthoorn is erg blij met deze toekenning omdat ze mede hierdoor in staat zijn de ontmoetingsruimte aan deze tijd aan te passen.