Vorige week kon kinderdagverblijf de Kei in Mill de 100e inschrijving noteren. En daar zijn ze Kei blij mee. Anita van Gemert: “Alweer een mijlpaal beleefd en dat al na 19 maanden, dit hadden we echt niet durven dromen.”

En de groei is er voorlopig nog niet uit. “We krijgen nog zoveel aanvragen voor meer informatie en mogelijkheden, dat we inderdaad verwachten dat we de komende periode nog zeker door blijven groeien. Op onze werkwijze krijgen we veel positieve reacties en ondanks de groei, kunnen we de persoonlijke aandacht blijven garanderen.”

Informatiebijeenkomst

Op zaterdag 4 februari organiseert kinderdagverblijf De Kei in Mill een informatiebijeenkomst voor belangstellende ouders en verzorgers. U kunt dan een kijkje nemen op de bijzondere locatie en de medewerkers van de Kei zullen u informatie geven over de opvang.
Deze bijeenkomst is van 10.00 uur tot 12.00 uur bij kinderdagverblijf De Kei aan de Rodenweg 3, 5451 NH in Mill.

Wilt u zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst van kinderdagverblijf De Kei? Bel dan naar 0485 - 21 00 87 of 06 - 13 18 01 51, ook kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..