De nieuwe toeristisch-recreatieve brochure van het Verrassende PlatteLand van Cuijk is vanaf heden weer verkrijgbaar op ruim 300 toeristische locaties en horeca in het Land van Cuijk, Noord-Limburg en Rijk van Nijmegen.

Het 44 pagina’s tellend boekje kenmerkt zich door haar frisse uitstraling en een handig overzicht van verrassende bedrijven in 4 categorieën: overnachten, pleisterplaatsen, activiteiten en plattelandswinkels.

Pallet aan plattelandsactiviteiten 

55 plattelandsbedrijven zijn opgenomen in de nieuwe brochure; ze hebben als gemeenschappelijke deler dat ze graag hun passie willen delen en gastvrijheid willen uitdragen. Tezamen bieden zij een prachtig pallet aan plattelandsactiviteiten voor bezoekers in het Land van Cuijk. In de handzame brochure met nieuwe cover zijn tevens 5 nieuwe plattelands-fietsroutes opgenomen, een pagina met leuke kortingsbonnen en de fietsknooppuntenkaart van het Land van Cuijk. De gratis brochure krijgt daarmee een heuse ‘bewaarfunctie´. Zorg dat je één van de 30.000 exemplaren bemachtigt!

Plattelandsrondje 21 mei

Tijdens het Plattelandsrondje op 21 mei, dit jaar voor de 8e keer, is een groot aantal bedrijven open en zijn er leuke activiteiten te ondernemen bij de bedrijven. Tussen 10.00-18.00 uur ben je welkom bij de bedrijven. De flyer van het plattelandsrondje komt in het 2e kwartaal van 2017 uit of kijk op www.onsplattelandsrondje.nl. Het rondje is en blijkt uniek, want het is een uitgelezen kans om het platteland ‘pur sang’ te beleven. Dus: save the date!

Nieuwe leden

Het Verrassende PlatteLand van Cuijk heeft in 2017 vijf nieuwe leden mogen verwelkomen. Dit zijn:
In de categorie ‘plattelandwinkels’: Fruitbedrijf Kers en Zo in Sint Hubert en De Verlorenbloem in Wanroij, in de categorie ‘activiteiten’: De Boergondische Tuijn in Sint Anthonis en in de categorie ‘overnachten’: De Heksenboom in Sint Anthonis en B&B de Sambeeksche Hoek in Sint Anthonis.

Kijk op www.plattelandvancuijk.nl/bedrijven voor meer informatie over deelnemende bedrijven. Meer informatie over het Verrassende PlatteLand van Cuijk: www.plattelandvancuijk.nl | www.onsplattelandsrondje.nl |twitter: @plattelandcuijk | Facebook: www.facebook.com/onsplattelandsrondje | www.facebook.com/plattelandvancuijk