Al jarenlang is Boerderijwinkel Verdaasdonk aan de Stevensbeekseweg in Sint Anthonis een begrip. Iedere vrijdag staat de marktkraam van IKGAVOORVERS.NL op het plein bij de kerk in Mill.

Vanaf Valentijnsdag dinsdag 14 februari kan iedereen van maandag tot en met zaterdag in de nieuwe Boerderijwinkel aan de Markt in Mill terecht voor heerlijke verse groenten, salades, zuivel en vers fruit.

Van oorsprong richt de familie Verdaasdonk zich op de teelt van de vollegrondsgroenten aardbeien en asperges. Vanzelfsprekend zijn deze producten vanaf het voorjaar ook dagelijks verkrijgbaar in de nieuwe boerderijwinkel. Vers van het land. U kunt bij de boerderijwinkel terecht voor een veelzijdig assortiment aan groenten en fruit, zelfgemaakte salades, Beemsterkaas, zuivelproducten, fruitschalen en cadeauverpakkingen.

Sinds twee jaar staat de marktkraam van de familie Verdaasdonk iedere vrijdag in Mill. “In deze twee jaar hebben we een grote vaste klantenkring opgebouwd”, vertelt Peter Verdaasdonk. “Maar we stonden er alleen op vrijdag. Vanaf dinsdag 14 februari kan iedereen dagelijks bij ons terecht voor verse boodschappen.” De Boerderijwinkel van Verdaasdonk komt op het ‘boodschappenplein’ naast de Rabobank en nabij supermarkt Jan Linders en Albert Heijn v.d. Ven. “We hebben ontzettend veel vertrouwen in dit prachtige centrumplan waarin alle winkels bij elkaar gesitueerd worden. Deze locatie is erg goed bereikbaar, we verwachten dat het nieuwe centrum een grote aantrekkingskracht heeft op mensen uit Mill en de omliggende dorpen Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.” Samen met de marktkraam verhuist ook ‘het vaste gezicht’ Ada op vrijdag naar Haps. “Veel mensen kennen Ada, maar ook in de Boerderijwinkel komen vaste mensen die net als Ada alle klanten erg gastvrij zullen ontvangen.”

De nieuwe boerderijwinkel in Mill wordt op dinsdag 14 februari om 10.00 uur feestelijk geopend aan Markt 24. Uiteraard met heerlijke verse openingsaanbiedingen! Er is live muziek en koffie met wat lekkers. Bovendien kan er geproefd worden en iedere betalende klant ontvangt een verrassend gevulde foodybag. De boerderijwinkel in Mill is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 tot 18.00 uur. En op zaterdag van 8.00 tot 16.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.ikgavoorvers.nl.