Mijn naam is Anita Damen-Kerstens. Al heel mij leven woon ik in Mill. Naast mijn alledaagse leven van werken en sociale contacten heb ik nog een doel waar ik mijn hele hart voor inzet. De nierpatiënt!

Vroeger heeft mijn vader een nier afgestaan aan zijn broer wat voor toen wereld nieuws was in Mill. Dus de nieren zijn als een rode draad in mijn leven. Jaren later kwam een nichtje van mij in het ziekenhuis terecht en die was toen met 12 jaar gekluisterd aan de dialyse elke avond thuis. Jaren heb ik haar als mantelzorger veel ondersteuning in dat proces mogen geven. Gelukkig is ze sinds 5 jaar getransplanteerd. Nu steek ik mijn energie in bestuurslid zijn bij de Nierpatiënten Vereniging Radboud.

Om onze club meer bekendheid te geven in Mill e.o. zodat we ook mensen in Mill bereiken die te maken hebben in hun omgeving met of zelf nierpatiënt zijn. En om te “vieren” dat we 15 jaar bestaan gaan we een te gek event organiseren. We houden een Benefiet Diner en daar tussendoor een Veiling met fantastische Diensten en Items. Voor €39,95 hebt u dan een topavond en steunt ook nog eens een goed doel! Het zou te gek zijn als we meer middelen zouden hebben om ook hier in Mill bekender te zijn. Zodat we meer mensen kunnen helpen, ondersteunen en ook eens een mooi dagje uit kunnen bezorgen! Het leven als Nierpatiënt heeft zo’n impact en ook zeker voor de omgeving! Ik vind gewoon dat we daar een hulp in moeten zijn.

Waarom ik dit hier schrijf? Omdat ik ook, eerlijk gezegd, een beetje bang ben dat de aandacht minder zal worden nu ook in Mill een gezamenlijke collecte gehouden zal worden! Ik weet, u gaat nu zeggen maar het Diner word niet eens in Mill gehouden! Nee, dat klopt helemaal, dat heeft ook met organisatorische redenen te maken. We hebben al ooit een dagje uit gehouden bij Fitland wat toen zeer geslaagd was. Ik geloof er echt in dat we terug in Mill weer eens een activiteit gaan organiseren!

Dus ik vraag u kijk eens op www.nv-radboud.nl of www.facebook.com/benefietNVR of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dank voor u aandacht en de groeten van Aniet Damen.