“De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld. En al helemaal in de grafische industrie. Met als gevolg grote verschillen in prijs en zeker in kwaliteit,” zegt Robert van Lin van Drukkervanderegio.nl (voorheen Fortrass.nl) in Boxmeer.

De 57-jarige Robert van Lin is geboren en getogen in Overasselt en woont sinds 2004 in Rijkevoort. Al sinds 1984 is hij als zelfstandig ondernemer actief.

Persoonlijk

Veel drukkerijen zijn verdwenen en online schieten ze tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond. “Tegen massaproductie willen wij niet opboksen. Wij luisteren goed naar onze klanten, we verstaan ons vak, begeleiden 100% vanaf de vraag tot aan de totstandkoming van het eindproduct. Met altijd als resultaat een mooi product, geleverd tegen een goede prijs aan een tevreden klant.”

Je eigen boek

Wil je bijvoorbeeld een eigen boek of bundel uitgeven? Ook dan kun je bij Robert van Lin terecht. “Iedere klant met een dergelijke vraag komt persoonlijk hier heen, want daarin maken wij ook het verschil. Je kunt de producten in handen nemen en precies omschrijven hoe jouw product er uit moet zien.” Daarvoor staat al jaren hun website www.maakeenboek.nl ter beschikking. Alle uitleg over het zelf uitgeven van een boek of bundel is daarop terug te vinden. “En als het technisch mogelijk is dan maken wij het en wordt het een heel bijzondere opdracht, dan hebben we altijd een oplossing omdat we zelf, naast de betrouwbare leveranciers die we hebben, veel nabewerking in huis verrichten.”

Groot assortiment

Het assortiment is bijzonder groot bij de Drukkervanderegio.nl. Van consumptiebon tot spandoek en van beurswand voor de exposant, tot speciaal op maat gemaakte tabbladen voor het administratiekantoor. “We gaan altijd op zoek naar de beste mix van kwaliteit en prijs. We gaan voor langdurige relaties. En hopen door goed contact de grafische totaalpartner te kunnen zijn voor een brede groep klanten.” Denk hierbij aan visitekaartjes tot aan een beurswand en van buitenreclame tot 100.000 flyers of nog meer. “Wij geven graag betaalbaar kleur aan uw bedrijf. Online en ook altijd dichtbij.”

Bijzonder vak

Door de crisis en de digitalisering is de Drukkervanderegio.nl zich wel steeds creatiever en zich meer bewust geworden van hun specialisme. “Drukken is een bijzonder vak, een ambacht en gelukkig een heel afwisselend vak. We hopen ons nog lang te mogen onderscheiden met ons specialisme. Servicegerichte kwaliteit bieden die precies aansluit bij de wensen van de klant, dat is wat we doen en blijven doen.”

Drukkervanderegio.nl
Rijkevoortseweg 5a
5831 TG Boxmeer
Tel: 0485-520531
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.drukkervanderegio.nl