Restaurant de Teugel in Uden heeft haar kaart vernieuwd en is gestart met een nieuw concept: Pan[cakes] & Steaks. Sinds oktober 2017 kan het hele gezin terecht voor vers belegde pannenkoeken met vernieuwende combinaties of een van de malse steaks van vlees of vis.

De reden van de verandering is een nieuwe start als “Even Resort” waaronder ook voormalig Fitland hotel De Vrije Teugel, Fitland hotel Veghel en restaurant Des Werelds Veghel behoren. Sinds november is daar ook de Even Gym aan toegevoegd, een outdoor gym voor back-to-basic sporten zoals Bootcamp, Crossfit en Yoga.

Ambacht en kwaliteit

De nieuwe kaart van de Teugel heeft kwaliteit en ambacht centraal staan. Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en zelfgemaakt beslag door de nieuwe chef-kok Maarten Frederix: “Zakjes en pakjes zijn verleden tijd. Alles wordt vers gemaakt in onze keuken, van de bouillon voor de soep tot het beslag van de pannenkoeken.” De pannenkoeken die je bij de Teugel proeft, vind je daardoor nergens anders terug. Je hebt de keuze uit vernieuwende combinaties, zoals een pannenkoek met Pulled Pork of Rendang vlees. Ook de vegetariër kan terecht bij het restaurant met een combinatie van groenten, fruit of ijs.
Wie geen pannenkoek liefhebber is, kan kiezen voor een van de vakkundig gegaarde malse steaks met gegrilde groenten. “Aan de hand van de feedback van onze eerste gasten, hebben we de kaart nog verder uitgebreid met steaks, zodat volwassenen en zakelijke klanten meer keus hebben,” aldus Maarten. De combinatie van Pan[cakes] & Steaks geeft jong en oud een gezellig avondje uit.

Pannenkoek proeverij

Maak kennis met de nieuwe kaart met de Pannenkoek Proeverij. Een tijdelijk drie-gangen menu voor maar €19,95 waarbij je onbeperkt naturel pannenkoeken krijgt om zelf te beleggen met een selectie van verse ingrediënten. Valt jouw pannenkoek ook bij het restaurant in de smaak? Dan kan het zomaar de maandspecial worden en win jij een diner voor twee. Meer informatie over het restaurant en de Pannenkoek proeverij is te vinden op www.restaurantdeteugel.nl.

Avondje uit

Door de combinatie van pancakes en steaks kan het hele gezin genieten bij Restaurant de Teugel. Ook de overige activiteiten van Even Resort Hotel Uden spelen hierop in. Zo kun je vanaf maart klimmen en klauteren in het klimpark en kun je het gehele jaar door bowlen op één van de tien bowlingbanen. De Even Gym en natuurgebied de Maashorst geven mogelijkheden om tot rust te komen en sportief bezig te zijn.

Bedafseweg 22
5406 TM Uden
0413 26 30 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.restaurantdeteugel.nl