Bij Optiek Verlinden in Sint Hubert zijn ze er helemaal klaar voor.

De lente kriebels zijn lang uitgebleven maar nu het langzaam weer wat mooier weer word willen we er allemaal weer op uit om het voorjaar te vieren. Het is dan ook weer eens tijd om je ogen te laten meten en te kijken of je bril nog aan alle eisen voldoet.

Optiek Verlinden in Sint Hubert heeft afgelopen tijd weer veel nieuwe monturen binnen gekregen. Onder andere monturen van goudkleurig metaal maar ook talrijke monturen van gekleurd kunststof zijn er in ruime maten aanwezig. Bekende merken als Face a Face, Prodesign, Kilsgaard, Rodenstock, Dutz Eyewear MarC Cain, WooW, Ray Ban en vele anderen.

U kunt een groot gedeelte van het assortiment altijd bekijken op hun website www.verlinden.tv.

Optiek Verlinden is natuurlijk ook al lang het adres voor alle soorten contactlenzen. Wij kunnen deskundig alle soorten zachte, vormvaste en nachtlenzen aanmeten.

Ook het team is weer compleet. Nieuw in het optiek team sinds vorig jaar zijn Hans van Ravensteijn en Dirry Stuursma. Melissa Klomp en Erik van der Ven en dhr. Verlinden zijn al veel langer vertrouwde gezichten.

Mocht u problemen hebben met het zien dan bent u aan het juiste adres uw kostbare ogen deskundig op te laten meten. Wij bieden u altijd een gepaste oplossing voor uw kijk problemen. Ook voor goede service achteraf is men bij Optiek Verlinden in Sint Hubert aan het juiste adres.

Optiek Verlinden
Pastoor Jacobsstraat 34
5454GN Sint Hubert