Sinds mei 2017 werk ik, Linda Manders, als kinderfysiotherapeut bij Fysiotherapie Mill.

Als kinderfysiotherapeut ben je een specialist in de diagnostiek en behandeling van motorische-, orthopedische- en houdingsproblemen bij baby's en kinderen. Tegenwoordig is er op deze gebieden steeds vaker ondersteuning nodig. Denk maar aan ‘de tabletnek’ of ‘gameboyrug’, het toename in overgewicht en botbreuken en meer moeite met motorische vaardigheden zoals fietsen en schrijven.

Samen met het kind en de ouders werk ik aan het oplossen van een specifieke hulpvraag. Hierbij wordt ook veel samengewerkt met andere hulpverleners en verwijzers rondom kinderen zoals leraren, artsen, ergotherapeuten, logopedisten en diëtisten.

Vanuit deze multidisciplinaire samenwerking is inmiddels ook een mooi trainingsprogramma voor kinderen met overgewicht voortgekomen: ‘Smikkel en Bikkel’. Hierbij kunnen kinderen in Mill en Wanroij in groepsverband trainen waarbij ze persoonlijke begeleiding krijgen in samenwerking met de kinderdiëtist. Ook worden er tips en oefeningen voor thuis meegegeven op het gebied van bewegen en voeding.

Ik sta met veel enthousiasme voor uw kind klaar!

Linda Manders
Fysiotherapie Mill
Langenboomseweg 2b
Tel: 0485-451107