Zoals elk jaar zijn we als Scouting Mill op zaterdag 1 september het nieuwe seizoen traditioneel begonnen met het overvliegen. Dit betekend dat de leden naar de volgende speltak zijn overgegaan.

Eerst hebben we met alle speltakken gezamenlijk geklust in Mill met Heitje voor Karweitje. De leden hebben hard gewerkt en we hebben weer een mooi bedrag opgehaald welke we onder de speltakken verdelen zodat we elke week weer een leuk en uitdagend programma kunnen maken. Dus iedereen bedankt voor jullie bijdrage!

Na de lunch op het veld bij de tank aan de Oude Langenboomseweg in Mill heeft elke speltak afscheid genomen van de oudste leden. Die zijn op spectaculaire wijze via een gepionierd parcours overgevlogen naar de volgende speltak. Zo vlogen de oudste Bevers over naar de Welpen, de oudste Welpen vlogen over naar de Verkenners (jongens) of de Gidsen (meisjes) De oudste hiervan vlogen over naar de RSA122. Aan het einde van het parcours stond de nieuwe speltak klaar voor een warm ontvangst!

Daarnaast zijn dit jaar de speltakken Welpen meisjes en Welpen jongens samen gegaan waardoor er nu een mooie grote gemengde groep is ontstaan.

Wil jij je ook laten uitdagen? Neem dan eens een kijkje op onze site. www.scoutingmill.nl

Vrijwilligers zijn natuurlijk ook welkom bij de gezelligste vereniging van Mill.