Bij Vrijwilligerspunt Sociom kunt u terecht voor het vinden van passend en leuk vrijwilligerswerk.

Vrijwilligersorganisaties kunnen bij ons o.a. terecht voor het plaatsen van vacatures voor vrijwilligerswerk. Onze medewerkers staan u ter zijde met de selectie van een gepaste vrijwilliger wat u erg veel werk kan schelen. Ook is er de mogelijkheid dat een bijzondere vrijwilliger voor bepaalde tijd gecoacht wordt door een van onze deskundige coaches.

Heeft uw non-profit organisatie graag eerst een gesprek over vrijwilligerswerk, coaching of heeft u een andere vraag over uw vereniging of stichting neem dan contact op met de coördinator van het Vrijwilligerspunt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vrijwilligerspunt Mill is in het Land van Cuijk op zoek naar vrijwilligers voor:

Meerdere vrijwilligers Myllesweerd
Voor Cultureel Centrum Myllesweerd zijn we op zoek naar meerdere vrijwilligers om de verschillende teams te versterken. Van helpen bij grote voorstellingen in het theater tot koffie schenken voor bezoekers tijdens de dagbesteding.

Pakwerker voor africhting van politiehonden
Politiehondenvereniging “De Trouwe Hulp” is op zoek naar meerdere pakwerkers voor de africhting van politiehonden. De pakwerker draagt het bekende veilige pak bij trainingen van geselecteerde honden.

Taalcoach Vluchtelingenwerk
De afdeling Vluchtelingenwerk, onderdeel van Sociom, zoekt taalcoaches. Als taalcoach oefent u samen met een inburgeraar de Nederlandse taal, door het voeren van gesprekken, uitvoeren van praktijkopdrachten of praktische vaardigheden zoals het bezoeken van de bibliotheek of bedienen van een kaartjesautomaat.

Teamleider(ster) Creatief
Het Senioren Hobby Centrum (SHC) te Mill is op zoek naar mensen (jong-oud) die creatieve vaardigheden kunnen doceren, aan diverse geïnteresseerden die zich hiervoor al aangemeld hebben.
We zijn op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om 1 keer per maand (1ste maandagmiddag v.d. maand van 14.00 tot 16.00 uur) zijn/haar kennis met anderen te delen. Start de eerste week van september 2018. Technieken die aan bod komen zijn o.a. breien, borduren, hartsvanger, patchwork enz. Nieuw is dat ook gewerkt gaat worden met naaimachines.

Chauffeurs ouderen
Stichting Welzijn Ouderen Mill (SWOM) zoekt chauffeurs die ouderen naar afspraken buiten de deur (denk aan artsenbezoek, fysiotherapie, e.d.) willen brengen.

Geïnteresseerd?

Hebt u een leuke vacature gevonden in de vacaturebank van Vrijwilligerspunt Sociom? Of wilt u reageren op het bovenstaande? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt voor een eerste kennismaking en meer informatie. Vervolgens wordt er een afspraak gemaakt bij de vereniging, instelling of stichting.

Onze gastheer René heet u van harte welkom op het Vrijwilligerspunt Mill, gevestigd in Myllesweerd, 1e verdieping, op woensdag van 14.00 - 16.00 uur.
Telefoon: 0485-700500.
We zijn ook per mail bereikbaar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer vacatures en informatie vindt u op onze website: www.sociom.nl.