Anne de Coole (l) en Maartje Raeskin (r)

Iedereen heeft wel eens te maken met (levens)vragen. Soms kunnen deze vragen goed zelf opgelost worden maar af en toe lukt dit niet alleen en/of met hulp van uw omgeving.

Als maatschappelijk werkers begeleiden wij u bij vragen op allerlei leefgebieden. Voorbeelden hiervan zijn psychische problemen, relatieproblemen, verwerkingsproblemen, financiële problemen en/of problemen rondom echtscheiding. Wij verhelderen uw vraag en bieden ondersteuning bij de aanpak ervan.

Maatschappelijk werk stelt zich voor

“Wij, Anne de Coole en Maartje Raeskin, staan hier voor de grote witte trap in Myllesweerd. Wij zijn sociaal werkers bij Sociom, organisatie voor sociaal werk. Op de 1e verdieping van Cultureel Centrum Myllesweerd, Kerkstraat 3 te Mill, vindt u de kantoren van de sociaal werkers van Sociom. Waar onder andere wij als maatschappelijk werkers werkzaam zijn voor alle burgers vanaf 18 jaar uit de gemeente Mill en St Hubert. Drie maal per week houden wij een telefonisch/inloopspreekuur. Ook maken wij vervolgafspraken en gaan, waar nodig op huisbezoek.”

Bereikbaarheid

Heeft u een vraag voor ons? Wij zijn bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 10.00 uur via tel. 0485-700 500. Of u kunt gebruik maken van het inloopspreekuur in Myllesweerd, dat op dezelfde tijdstip plaatsvindt. Via het contactformulier op www.sociom.nl kunt u zich ook aanmelden. Het maatschappelijk werk neemt dan contact met u op. Graag tot ziens in Myllesweerd.