Sinds kort is Colori-kappers aan de Spoorstraat in Boxmeer flink uitgebreid. “We hebben het naastgelegen pand nu ook bij de salon getrokken,” vertelt Ton van Raaij.

“We hebben de ingang verplaatst van Spoorstraat 42 naar nummer 44, de kapsalon is vergroot maar ook heeft de beautysalon nu meer ruimte. Er zijn nu 3 behandelruimtes waarvan eentje speciaal voor behandeling van wimpers zoals wimperextensions en lashliftin.” Ton vertelt dat deze uitbreiding nodig was om te voldoen aan de toenemende vraag van klanten.

Centrale receptie

“We hebben nu ook een centrale receptie hier in Boxmeer. Men kan vestigingen in Deurne, Schaijk, Maastricht, Mill en ook Boxmeer rechtstreeks bellen voor een afspraak, maar neemt men daar niet snel genoeg op, dan komen telefoontjes hier in Boxmeer terecht en plannen we vanuit hier afspraken in.” Ton geeft aan dat ook steeds meer klanten via de website www.colori-kappers.nl een afspraak maken. “Dat kan 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Zo hoef je niet te wachten tot de vestiging naar keuze open is om een afspraak in te plannen.”

Boxmeer

Bij Colori-kappers in Boxmeer is Krissy van den Broek verantwoordelijk voor de beautysalon. “Zij heeft al vele jaren ervaring op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Zij weet dat ook goed over te brengen aan alle medewerkers. Ook bij de kapsalon hebben we een ervaren kracht die het kappersteam aanstuurt, dat is Denise.”

Mogelijkheden

Elke vestiging van Colori-kappers beschikt uiteraard over een moderne kapsalon met ervaren en goed geschoolde medewerkers. Daarnaast hebben sommige vestigingen ook een schoonheid- en pedicuresalon, nagelstudio, massagepraktijk en bruiningsstudio.

Contact

Meer weten of een afspraak maken? Bel het centrale nummer van de klantenservice 085 - 0160 641 of zie www.colori-kappers.nl. Like ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle actuele aanbiedingen en mogelijkheden.