Dit jaar bestaat de Lokale Omroep Mill precies 30 jaar. Dit wordt gevierd met 30 uur radio en Tv op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 december.

Ook is er een openbare gratis toegankelijke feestavond op zaterdag 15 december in Myllesweerd. Die avond speelt Bigband Expats muziek uit 30 jaar Lokale Omroep Mill, zijn er diverse optredens van lokale artiesten en zal DJ Jack de avond compleet maken met de beste muziek.

Advertentie- en sponsorpakket

Speciaal voor ondernemers, clubs, verenigingen en alle andere organisaties die de Lokale Omroep Mill een warm hart toedragen, is er een speciaal advertentiepakket samengesteld. Hierbij wordt tijdens het jubileumweekend de (bedrijfs)naam elk uur genoemd op de radio, is het (bedrijfs)logo elk uur te zien op Tv en wordt het (bedrijfs)logo tevens verwerkt op een speciale pagina in De Neije Krant van 11 december.

Belangstelling

Meer weten? Stuur dan voor dinsdag 30 oktober een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en u ontvangt alle details rond dit advertentie- en sponsorpakket.