Prins Pieter (Cuppen) d’n twedde en zijn prinses Yvonne zullen als 48e prinsenpaar van c.v. de Bokken samen met adjudant Marc van Diepenbeek, hofdame Mariska van Diepenbeek en nar Niels Verhoeven de komende carnaval over ’t Bokkenriek in Sint Hubert gaan regeren.

In het dagelijks leven zijn de hartsvrienden van ons prinsenpaar, Marc en Mariska van Diepenbeek, woonachtig in Biddinghuizen. Zij zullen de komende carnavalsperiode dus regelmatig “op en neer” gaan om ons prinsenpaar te ondersteunen.

Op zaterdag 8 december zal het prinsenpaar met hun gevolg een receptie aangeboden worden in café-zaal Broers. Dit onder het motto van hun lijfspreuk:
‘’ Al kómde van wied of van dichtbij, mit carnaval heure we d'r allemoal bij!:”

De Pronkzittingen van c.v. de Bokken worden gehouden op vrijdag 17 en zaterdag 18 januari 2020 in het bokkentheater van gemeenschapshuis “de Jachthoorn” in Sint Hubert waarbij “de Voorraad” op beide avonden hun winnende schlager ten gehore zal brengen.
De zaterdagavond zal worden afgesloten met een afterparty met medewerking van ‘t Kreatief.
Gezien de enthousiaste inzet van het prinsenpaar, bij o.a. stichting Jeugdbelangen Sint Hubert en het platform verkeer van de gemeente Mill en Sint Hubert gaat het ook deze avonden ongetwijfeld weer van: “Links naar rechts. Stop!!!….. en door”

De pronkzittingcommissie is aan de slag om een gevarieerd programma samen te stellen voor het prinsenpaar met hun gevolg en u als publiek.
De eerste aanmeldingen hiervoor zijn reeds binnen.

Mocht u interesse hebben om mee te doen aan de pronkzittingen en/of hebt u een leuk idee neem dan contact op met:

  • François v.d. Weem Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Audrey Pennings Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet, Pronkzittingcommissie 2020 c.v. de Bokken