Beste carnavalsvrienden, het is stil op straat en dat hoort tijdens een carnavalsperiode niet zo te zijn. Het carnavalsfeest zorgt voor samen zijn, samen lachen, samen lol maken en samen een mooie tijd beleven. Dit jaar zal alles anders zijn en dat hoort nu ook zo, want ieders gezondheid staat voorop.

Ondanks dit alles, proberen we er als carnavalsvereniging toch nog iets moois van te maken. Sterker nog, we hebben ook gewoon nieuwe heersers. Weliswaar geen volwassenen, maar de jeugd heeft het dit jaar voor het zeggen. Op 7 februari zullen onze nieuwe jeugdhoogheden zich online gaan presenteren. Daarmee hebben we in Langenboom toch nog een beetje het carnavalsgevoel. Een groot feest kunnen we ook de jeugd niet bieden, maar hopelijk kunnen we dit over een aantal maanden alsnog en maken we er gewoon een zomercarnaval van.

Tevens hebben we een digitale pronkzitting samengesteld met beelden uit de oude doos. Deze versie van de pronkzitting zal vanaf 6 februari digitaal te bewonderen zijn.

Om de straten van Langenboom de sfeer van carnaval te geven, roepen we iedereen op om de tuin in carnavalsstijl te versieren. Dat betekent dan dus ook, dat niets te dol is. De mooiste tuinen zullen we ook nog gaan belonen met een prijs.

Kortom we maken er toch nog iets van en laten we hopen dat we elkaar op korte termijn weer kunnen gaan treffen en we alsnog gezamenlijk kunnen gaan proosten.

Alaaf!
Marc Kuijpers
Voorzitter Carnavalsvereniging De Verkuskoppe