Zaterdag 6 februari brachten de jeugdheersers van het Bokkenriek samen met enkele volwassen leden het nieuwste Bokkenblad rond. De carnavalskrant is coronaproof huis aan huis bezorgd. Jeugdprins Tijn d’n Urste en jeugdprinses Lise bezorgden natuurlijk ook het Bokkenblad bij de Zorgcentra.

Een blad vol foto´s van het vorige carnavalsseizoen, mooie verhalen en anekdotes. Om de carnavalsdagen door te komen ook een rebus en woordzoeker. De oplossingen hiervan vindt u op www.debokken.nl.

Ook staat in het Bokkenblad een oproep om kandidaten voor de Superbok 2021 en het alternatieve ziekenbezoek door te geven via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In het Bokkenblad staat onder het redactionele woordje een QR code en het banknummer. Door het scannen van de code kom je direct op de juiste pagina met het bankrekeningnummer van De Bokken. De carnavalsverenging is dankbaar voor elke vorm van steun. Ook bedankt zij de adverteerders van het Bokkenblad voor hun bijdragen. Mede dankzij hen is het mogelijk geweest om dit full colour blad uit te geven.

Wilt u ook een Bokkenblad ontvangen? Mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 452702 (fam. v. Loon).