Hossen en zing mar allemoal, Noelemakkers vieren carnaval op schol...

Op maandag 21 februari kwamen alle kinderen en leerkrachten van de Kameleon bij elkaar voor de onthulling van de nieuwe hoogheden. Een prachtig filmpje zorgde voor een spannende ontknoping: Prins Mees en prinses Vera zijn de nieuwe heersers van De Noelemak.

Dinsdag bezocht het kersverse prinsenpaar de groepen 1 tot en met 8. Zij werden overal hartelijk ontvangen en lazen hun zelfgeschreven ProclaMEESie en hun lijfspreuk voor.

Op woensdag was het rare-haren-dag op de Noelemak. Dat zorgde voor uitbundige, feestelijke, rare en vrolijke kapsels. Na schooltijd hebben de prins en prinses frietjes gegeten met alle meesters en juffen. Wat een gezelligheid!

Vrijdag genoot jong en oud van een sfeervolle carnavalsdag op de Noelemak. Onder leiding van prins Mees en prinses Vera werd het een feest als vanouds. De dag begon met een gezamenlijke opening met prins Mees & prinses Vera, de raad van 12, onderscheidingen, het Noelemakkerslied en muziek van DJ AlFish. Een speciaal en warm welkom was er natuurlijk voor jeugdprins Pieter I, jeugdprinses Dirkje en Narrin Sterre van Ut Gèrmelaand!
Een modeshow van alle mooie kostuums en gezellig samen hossen mocht niet ontbreken.
Daarna speelden de kinderen, in gemengde groepen, met enthousiaste hulpouders, verschillende carnavalsspelen.

De Noelemakkers hebben gefeest, gevierd en genoten.