Foto: Cockie Kremers

De Pronkzittingen in Mill worden dit carnavalsseizoen gehouden op vrijdagavond 26, zaterdagavond 27 en zondagmiddag 28 januari. In het programma is nog ruimte.

Vandaar de oproep aan degene die altijd al riepen ooit eens een keer mee te willen doen aan deze elk jaar gezellige en goed bezochte zittingen om zich nu te melden bij de organiserende werkgroep. Ook familie, vrienden en of clubgenoten van het regerende prinsenpaar Niels en Aniek en jongkers Niels en Sem kunnen uiteraard een optreden verzorgen. Mail voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze Pronkzittingen is op woensdag 27 december (derde kerstdag) in Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat 3. LET OP: alleen tijdens deze kaartverkoop zijn kaartjes op stoelnummer te koop. Na deze kaartverkoop zijn kaartjes bij diverse horecazaken verkrijgbaar, maar dan zonder stoelnummer. Dat wil zeggen dat er dus geen zitplaatsen gereserveerd zijn. De kaartverkoop op woensdag 27 december start om 19.00 uur, de deuren van Myllesweerd gaan om 18.00 uur open. Tijdens deze kaartverkoop zijn per persoon 6 kaartjes a 12,50 euro te koop.

Tijden

De pronkzittingen op vrijdag 26 en zaterdag 27 januari starten om 20.00 uur. De pronkzitting op zondag 28 januari start om 15.00 uur en er is een pauze waarbij de inwendige mens versterkt kan worden. Gezien de geluiden die de organiserende werkgroep vanuit deelnemers al kregen rond hun acts, beloven het weer humoristische en zeer vermakelijke shows te worden. 

Meer weten over carnaval in Mill en de vele activiteiten dit carnavalsseizoen? Volg SCM ’t Germelaand via de socials en zie www.germelaand.nl.