Het is nog maar een paar weken geleden, maar onze hoogheden hebben het gevoel of ze al een heel eind op weg zijn dit carnavalsseizoen.

Na hun eigen onthulling zijn prins Raymond en zijn gevolg aanwezig geweest bij de onthulling van onze jeugdheersers. Ook is er al een bezoek gebracht aan de recepties van de Germen en Klotstèkers en hebben ze een fotoshoot achter de rug.

Hoog tijd om iedereen de gelegenheid te geven om prins Raymond d’n Urste, prinses Linda, nar Jen, adjudant Thijs en hofdame Marina te feliciteren met hun functie. Dit kan op onze prinsenreceptie op zaterdag 9 december, die begint om 18.30 uur. De receptie vindt plaats in Café De Basis in Sint Hubert. De receptie wordt omlijst door onze jeugdjoekskapel Ut Mekkert en dansgarde B.OK! Ook de dansgardes en dweilorkesten van onze zusterverenigingen zullen aanwezig zijn. Hierbij is iedereen van harte uitgenodigd ons prinsenpaar te feliciteren op 9 december a.s.

Na de prinsenreceptie gaan we verder met de voorbereidingen op onze pronkzittingen, die op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari gehouden worden in De Jachthoorn. De kaartverkoop start meteen in het nieuwe jaar. In het zelfde weekend, op zondag 21 januari zal ook de jeugdpronkzitting plaats vinden in De Jachthoorn. Aansluitend wordt aan onze jeugdheersers een receptie aangeboden. We hopen jullie allemaal te mogen begroeten op de recepties en pronkzittingen.