Samen met Prinses Sanne, Prins Daan 2 & Nar Brent hebben de kinderen van Langenboom een te gek bal gehad. Onze spreekstalmeester Sjoerd Selten, ervaren door vele pronkzittingen, zorgde ervoor dat het een feest werd. Hij zorgde voor leuke spellen. Bijzonder was dat ook de oudere meiden aan het begin van de avond de kleintjes bij de hand namen en samen de dansvloer opgingen.

DJ Jis, (uit de keuken van de Scouting) draaide carnavalsmuziek. Leuke muziek waar op gehost kon worden. Natuurlijk ging later op de avond bij de oudere jeugd het dak eraf en waren oordopjes erg verstandig.

Bij het spijkerbroekhangen werd Sem Buts de winnaar. Een recordtijd van alle voorgaande jaren. Er waren 10 prijswinnaars voor het mooist verkleed/ geschminkt. Zij kregen de enige echte eigen gemaakte verkuskopmedailles en natuurlijk de verkuskopkoek. In de late uurtjes gingen de oudsten nog de funny bunny wedstrijd aan. Zoveel mogelijk spekjes in de mond proppen.

Zonder de carnavalscommissie en vrijwillige ouders was dit niet mogelijk geweest. Iedereen bedankt. Wil je foto’s zien? Like ons op Facebook en vraag naar de link.