Vorig carnavalsseizoen waren Fieke Weren en Iris van Gemert de Jongkvrouwe in Mill. Maar wie worden hun opvolgers?

De taak van het Jongkerpaar, hoeft geen stelletje te zijn en kunnen 2 jongens, 2 meisjes of een jonge en meisje zijn, is om jeugd en jongeren nog actiever bij het Millse carnaval te betrekken. Op zaterdag 26 november a.s. zal de verschijning plaatsvinden van de opvolgers. Al sinds Millse kermis stonden in alle caf├ęs in Mill weer bussen waar men de stembiljetten kon inleveren.

Er is dit jaar weer massaal gestemd. De Jongkercommissie heeft inmiddels al een Jongkerpaar gevraagd. Wie dat zijn, blijft nog even in het ongewisse. Op zaterdag 26 november a.s. zal de verschijning van dit paar, na de prinsenreceptie plaatsvinden. Het Jongkerpaar heeft er enorm veel zin in en ze hopen dat de jeugd dan ook met velen naar de theaterzaal van Myllesweerd komen die avond.

Sowieso is het aan te raden om te komen, want diegene die de namen van het Jongkerpaar goed geraden heeft, maakt kans om voor maar liefst 60 Euro aan consumptiebonnen te winnen.

Er zijn al twee aanwijzingen en die zijn:

  • Dit Jongkerpaar hoeft geen rondje om te lopen!
  • Sporen ze wel of sporen ze niet!

Dus voor de speurneuzen onder ons is er weer werk aan de winkel.

De volgende aanwijzing zal bekend worden gemaakt in het weekend van 19 en 20 november.

Bij deze dus een oproep aan alle jeugd van Mill, kom met zijn allen zaterdag 26 november naar Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 voor de verschijning van dit Jongkerpaar, en om er naderhand een enorm feest van te maken.