Op zaterdag 12 november heeft het prinsenbal in Langenboom plaatsgevonden waar na een spannende speurtijd het 55ste prinsenpaar van CV de Verkuskoppe is onthuld.

Dit jubileumjaar gaan Prins Erik d’n urste met zijn Prinses Maidy en hun nar Max als nieuwe heersers voorop om het carnavalsseizoen van het Verkuskoppenriek tot één groot feest te maken.

En de stemming zat er meteen goed in! De lijfspreuk “Deze carnaval zijn wij niet te stoppe, als 55ste prinsenpaar van de Verkuskoppe!” werd dezelfde avond in de praktijk gebracht. En ook tijdens de gezellige prinsenrecepties van de Germen, de Klotstekers en de Bokken gingen de voetjes veelvuldig van de vloer.

Carnavalsvereniging de Verkuskoppe nodigt iedereen uit om Prins Erik d’n urste, Prinses Maidy en Nar Max (in het dagelijks leven beter bekend als Erik Selten, Maidy Willems en Max van Diepenbeek) persoonlijk te komen feliciteren tijdens hun prinsenreceptie op zaterdag 17 december bij D’n Bens in Langenboom. De receptie start om 19.11 uur en duurt tot 21.11 uur. Na het officiële gedeelte is er een after party met DJ tot in de late uurtjes. Graag tot dan!