Wie oh wie gaan op 11 november Prins Erik en Prinses Maidy opvolgen? En wie gaat de plaats van Nar Max innemen?

Met het weggeven van de eerste cryptisch omschrijving voor het prinsenpaar ‘Ze zijn geschikt!’ en voor de nar of narrin ‘Wennen is niet nodig’ is het speuren in volle gang gezet.

Om de speurders een beetje op weg te helpen in de zoektocht naar de nieuwe prins en prinses heeft de prinsencommissie verschillende tuinen opgesierd met een prinsensteek. ‘woontiehier?’ is nu de vraag. En in het doorgaans zo rustige Langenboom is het nu opvallend druk op straat. Want in één van de huizen met een steek in de tuin woont het nieuwe prinsenpaar! Alles en iedereen wordt nauwlettend in de gaten gehouden door verschillende speurders. Op social media wordt druk gespeculeerd en maakt ongeloof als gevolg van de eerste pollresultaten plaats voor hoop en enthousiasme. En name in de avonduren wordt er nog een extra blokje om gelopen met de hond, of wordt de fiets gepakt om snel nog even de ‘prinsenroute’ te rijden. Deze speuractiviteiten worden zeer aangemoedigd door de prinsencommissie. Beweging in combinatie met frisse buitenlucht zorgt namelijk voor een optimale conditie bij aanvang van het carnavalsseizoen. Een win-win situatie. Maar let op speurders: juich niet te vroeg want niets is wat het lijkt!

Vanaf 28 oktober tot aan het prinsenbal zal er wekelijks tijdens de uitzending van de LOM een nieuwe aanwijzing volgen. Tevens zullen er voor de luisteraars exclusieve hints te verdienen zijn. Om iedereen nu al een extra zetje in de goede richting te geven, heeft de prinsencommissie voor zowel het nieuwe prinsenpaar, alsook voor de nieuwe nar of narrin een tweede cryptische omschrijving bedacht.

De tweede cryptische omschrijving voor het nieuwe prinsenpaar is: ‘de eersten zullen de laatsten zijn’

De tweede cryptische omschrijving voor de nieuwe narrin of nar is: ‘via via’

Speurders, zet ‘m op!

Wil je met de buurt, je vrienden, familie of ander samengesteld speurteam meedoen aan het speurspel voorafgaand aan en tijdens het prinsenbal van 11 november? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Denk jij te weten wie het nieuwe prinsenpaar en/of de nieuwe narrin of nar wordt? Breng dan je stem uit op www.verkuskoppe.nl.

Wil je op de hoogte blijven van de verdere ontwikkelingen omtrent het nieuwe prinsenpaar en de narrin of nar? Volg ons dan in de lokale media, op www.verkuskoppe.nl, via Facebook (CV de Verkuskoppe Langenboom en Prinsenpaar Verkuskoppe) en Instagram (#verkuskoppe).

Wordt vervolgd...