Sporten is gezond. Het houd je gewicht op peil, verlaagt je hartslag, verbetert je slaap en geeft je ontzettend veel energie. Maar wat gezond is, is niet altijd vanzelfsprekend.

Velen van ons missen net dat ene belangrijke ingrediënt wat de sleutel tot succes maakt: “Een scheutje motivatie”.

Een deel van de sporters vindt het heerlijk om te sporten en veel te bewegen. Een groot deel vindt dat ze iets meer aan beweging zouden moeten doen. Toch blijkt het vaak lastig om deze gezonde gewoonte vast te houden. Bij FitFabrique proberen we daarom het sporten zo aangenaam mogelijk te maken, waardoor je met plezier aan het sporten blijft.

Samen sporten

Het veranderen van je leefstijl en het aanleren van een actieve manier van leven vergt motivatie en doorzettingsvermogen. Hierbij heb je soms wat hulp nodig, vraag om deze hulp! Dat mag best hoor... Bijvoorbeeld door samen met iemand anders te gaan sporten.
Er zijn genoeg redenen waarom samen sporten leuker en motiverender kan zijn dan alleen:

  • Competitie; met elkaar, tegen elkaar en voor elkaar. Positief stimuleren om net wat extra te doen of om wel 3 keer in 1 week te bewegen.
  • Succes delen; online, met elkaar in de sportschool. Net wat zwaarder tillen dan de maand ervoor, sneller lopen, harder fietsen. Of toch samen aan een wedstrijd meedoen.
  • Niet afzeggen; je sportmaatje wacht namelijk op je, dat stimuleert om te gaan en niet op de bank te gaan liggen.
  • Plezier; samen sporten is natuurlijk veel gezelliger. Lekker bijkletsen, met elkaar de nieuwste roddels doornemen en samen nazitten met een kopje koffie.

Bij FitFabrique hebben we daarom de bring a friend actie, speciaal voor alle goede voornemens in januari. Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand die roept te gaan beginnen in 2020. Maar vraag diegene nu gewoon eens mee, dat kost je niks, en je gast ook niet, de “bring a friend” actie is namelijk gratis.

Voor niet sporters is het starten namelijk lastiger dan wij denken. De drempel om naar een sportschool te gaan is om allerlei redenen voor mensen hoog. Wij helpen sporters graag verder en staan voor onze leden klaar. Als jij als sporter die collega, vriend, vriendin, broer, zus etc. eens vraagt: “Kom, zullen we samen eens een uurtje lekker gaan bewegen en afsluiten met een bakkie koffie?”

Zien we jou en je maatje snel?

FitFabrique Mill
Houtzagerijstraat 19
5451 HZ Mill
www.fitfabrique.nl