Een van de 25 werken die te zien zijn in Cultureel Centrum Myllesweerd

Begin het voorjaar met een bezoek aan de expositie “fris en Fruitig” van het Senioren Hobby Centrum. In de maanden maart en april kunt u weer genieten van de prachtige schilderijen en mooie tekeningen (25) van de deelnemers van het SHC in de gang van cultureel centrum Myllesweerd.

Al enkele jaren exposeert de schildersgroep van het SHC met teamleider Marian Govers-Jilesen in Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill. Telkens wordt hierbij een gast-exposant uitgenodigd, deze keer hangen er naast de schilderijen ook tekeningen van de hobbygroep tekenen van het SHC met teamleider Tien van Tienen.

Het thema van de expositie is FRIS en FRUITIG. Elke deelnemer heeft dit verwerkt op een geheel eigen verrassende manier, met penseel, paletmes of potlood. Er zijn verschillende technieken gebruikt om tot een mooi eindresultaat te komen. Naast de deelnemers was er voor de opening ook veel belangstelling van andere geïnteresseerden. Een bewijs dat deze tentoonstelling inmiddels naam heeft gekregen in Mill en de regio.
De tentoonstelling is gratis te bezoeken tijdens de openingstijden van Cultureel centrum Myllesweerd.

Vind jij het leuk om ook mee te doen, waar liggen jouw talenten? Zodra je iets vindt waar je talent voor hebt en ook ontzettend van geniet, heb je een richting gevonden. Om dit samen te doen met je eigen leeftijd genoten in een sociale omgeving waar veel mag, en niets moet. Inschrijven voor het nieuwe seizoen ( vanaf 3 september 2019-2010) is nu mogelijk. Nu doen, niet wachten tot morgen. Interesse -bel Ans Bardoel leden adm. 06- 34484961 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. – Meer info zie www.seniorenhobbycentrum.nlwww.jeugdhobbycentrum.nl.

Bekijk een videoverslag van de opening van deze expositie via de Lokale Omroep Mill of de rubriek Video op inmill.nl.