Op zaterdag, 18 mei organiseert sportvereniging Hart in Actie van 11.00 uur tot 17.00 uur, in samenwerking met Ontdek Mill, in het City Resort Mill een “Gezond leven event”.

Een event met zo’n beetje alles wat te maken heeft met een gezonde leefstijl, gezonde voeding, bewegen en sport. Het event wordt opgezet voor jong en oud. De toegang is gratis. Voor de kinderen zullen er activiteiten zijn als koken, schminken, boog schieten en wand klimmen. Ook zullen er muziekworkshops djembé worden gegeven.

Hart in Actie heeft een eerste Nieuwsbrief uitgegeven waarin de nieuwtjes staan over het event. De organisatie zal in de loop van deze maanden meer nieuwsbrieven uitgeven. De toegang tot het event zal gratis zijn.

Pleinen

In de grote sporthal van City Resort zullen drie pleinen worden opgesteld, n.l. het Gezondheidsplein, het Goei leven plein en het Sportplein. Voor het Gezondheidsplein hebben zich tot nu toe 32 organisaties aangemeld. Op het Goei leven plein kunnen 15 bedrijven plaats nemen. Op het Goei Leven plein worden streekproducten gepresenteerd en verkocht met suggesties voor smakelijke gezonde menu’s en heerlijke hapjes. Op het Sportplein zijn maximaal 15 plaatsen beschikbaar. Op dit plein is plaats voor demonstraties en presentaties.

Lezingen

In zaal Europa van het City resort Mill worden 8 lezingen van 30 minuten gehouden door interessante sprekers, artsen en leefstijl-coaches. Bezoekers van het event kunnen naar deze lezingen gaan luisteren. Het “Gezond leven event” lijkt dus een bruisend en aangenaam event te worden voor jong en oud.

Nadere informatie, opgave voor deelname en aanvragen Nieuwsbrief bij Guus Fonteijn, tel. 0622552427, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Volg ze op Facebook en blijf op de hoogte van het Gezond Leven Event.