Aanstaande zaterdag 6 en zondag 7 april speelt toneelvereniging Miamtoca uit Mill de komische thriller ‘Niets is wat het LIJKt’.

Beide dagen vindt de voorstelling plaats in Cultureel Centrum Myllesweerd en begint om 20.00 uur. Kaartjes zijn te verkrijgen bij Primera Schipperheijn in Mill. De kaartjes zijn plaatsgebonden en kosten € 9,00 per stuk.

In deze rubriek stellen we iedere week tot aan de uitvoeringen een van de spelers/speelsters aan u voor. Deze week zetten we drie leden in de spotlight.

Jan Abrahams is net als de meesten van ons, begonnen als spelend lid. De laatste jaren is Jan ‘de man achter de schermen’. Hij assisteert de regie, maakt de planning voor decorbouw en stelt een licht- en geluidsplan op. Tijdens de voorstelling is hij achter het decor actief. Deze kwaliteiten zijn niet onopgemerkt gebleven en toen er een nieuwe voorzitter gezocht werd was de keuze niet heel moeilijk. Vanaf februari dit jaar is Jan voorzitter van toneelvereniging Miamtoca.

Silvia Willems maakt dit jaar haar debuut. Niet op de planken maar als regisseur. Op een ontspannen manier wordt er wekelijks onder haar leiding gerepeteerd. Het resultaat kunt u op zaterdag 6 en zondag 7 april zien. Velen van u zullen haar ook kennen als grimeuse tijdens de pronkzittingen. Ook is Silvia al jarenlang actief in het bestuur. Het secretariaat is bij haar in vertrouwde handen.

De jongste telg van dit trio vinden we achter de knoppen. Mathijs Theunissen begon enkele jaren geleden als jeugdlid van Miamtoca en vindt acteren leuk, maar de techniek nog leuker. En daar zijn we blij mee. Hij is het komende toneelstuk de man van ‘de geluiden’. Vorig jaar was hij actief bij de voorstelling van de jeugd. Dit jaar neemt hij ook de volwassenenproductie voor zijn rekening.

Meer weten over toneelvereniging Miamtoca? Volg ons op Facebook of neem contact op met het secretariaat via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..